Голови Комінтернівського райсуду Одещини обрано запобіжний захід

Напередодні суддю викрили на одержанні майже 50 тис. грн хабара

Вчора за клопотанням детективів НАБУ слідчий суддя ВАКС застосував до виконувача обовʼязків Голови Комінтернівського райсуду Одещини, якого викрили напередодні на одержанні майже 50 тис. грн неправомірної вигоди, запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 1 млн грн.

Також на особу покладено процесуальні обов’язки:

- прибувати за кожною вимогою до слідчого (детектива), прокурора та суду;

- не відлучатися із м. Одеси Одеської області без дозволу слідчого (детектива), прокурора або суду;

- повідомляти слідчого (детектива), прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/ місця роботи;

- утримуватися від спілкування зі свідками у справі;

- здати на зберігання до ГУ ДМС в Одеській області свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і вʼїзд в Україну;

- носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, що в межах досудового розслідування встановлено, що суддя за 1300 дол. США обіцяв посприяти у прийнятті рішень про забезпечення позову у цивільній справі на користь чоловіка. 29 версеня суддю викрили детективи НАБУ за оперативного супроводу СБУ на одержанні майже 50 тис. грн неправомірної вигоди.

"Коментарі" писали, що на Одещині правоохоронці викрили злочинну схему, яка була спрямована на виготовлення та збут небезпечних синтетичних наркотиків на суму понад 14 мільйонів гривень. За такі дії зловмисникам загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо також, що поліцейські Одещини повідомили про підозру “вору в законі”. Зазначимо, що мова йде про правопорушника із санкційного списку РНБО на прізвисько “Лавасогли-Батумський”, а також його довіреній особі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися