Курсанти з Одеси пройшли вітрильну практику у Німеччині

Молоді люди відпрацювали управління яхтами типів ASTA, TAIFUN і SUNBEAM 36.2.

Курсанти Інституту Військово-Морських Сил закінчили вітрильну практику на малих вітрильних суднах на базі Військово-морської академії у Мюрвіку в Німеччині. Про це повідомили в ВМС ЗС України.

Початкова вітрильна підготовка на малих вітрильних суднах передбачала набуття первинних навичок з управління вітрильним судном, відпрацювання командних дій в морі, обслуговування вітрильного судна тощо.

Курсанти Інституту Військово-Морських Сил працювали у малих групах (до п'яти осіб), відпрацьовуючи управління яхтами типів ASTA, TAIFUN і SUNBEAM 36.2.

“Коментарі” писали, що в 18 по 23 вересня рятувальників з Одещини наразі проходять навчання в Республіці Польщі. Спеціалісти ДСНС долучилися до циклу тренінгів, які організувала Воєводська комендатура Державної пожежної служби в місті Краків в рамках проєкту “Підвищення ефективності реагування українських рятувальних служб на кризові ситуації – етап V”.

Нагадаємо також, що наразі в Одеському регіоні понад 35 тисяч спеціалісти можуть надати послуги з відновлення ментального здоров’я з програмою “Ти як?”. Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла Олена Солнцева, завідувачка Одеського обласного центру практичної психології та соціальної роботи. 

Зазначимо також, що на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення фахівці ДСНС провели навчання для рятувальників які входять до складу пошуково-рятувальної команди, що будуть задіяні для участі в міжнародних рятувальних операціях у разі необхідності. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися