В Одесі чоловік кидався під автомобілі та погрожував перехожим склом: деталі

Наразі чоловіка ушпиталили

Сьогодні вранці, на одній з вулиць Приморського району, патрульні звернули увагу на чоловіка, що бігав по проїзній частині дороги, перешкоджав рух транспорту, кидався під автівки. Також чоловік тримав уламок скла, яким погрожував перехожим. Громадянин намагався і собі завдати поранень. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Інспектори поліції намагалися заспокоїти громадянина, але той на зауваження не реагував та лише погрожув завдати собі травм. Коли чоловік на мить відволікся, патрульні затримали його. Під час огляду медики виявили в громадянина порізи, тож громадянина ушпиталили.

“Завдяки злагодженим та професійним діям патрульних ніхто з перехожих не постраждав”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що учора до поліцейських міста Ізмаїл звернулись небайдужі громадяни та повідомили про підозрілого чоловіка, який начебто розповсюджував наркотичні речовини, роблячи схованки містом. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Степовій стався інцидент, коли через лінію 102 надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який поводився агресивно та погрожував перехожим ножем. Поліція негайно вирушила на місце події. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області. 

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі на спеціальну лінію 102 надійшло повідомлення про спробу особи вкоротити собі віку. Співробітники Патрульної поліції негайно вирушили на місце події, щоб завадити людині скоїти самогубство.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися