В Одесі відбувся ярмарок вакансій для молоді: подробиці

Молодь могла познайомитися більш детально з різними спеціальностями

Вчора в Одесі у клубі Cahoots пройшов Молодіжний ярмарок вакансій. На заході були представлені вакансії понад 50 роботодавців, серед яких представники адміністративних центрів, державних установ та бізнесу. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Як зазначили в мерії, основною аудиторією на ярмарку вакансій була молодь та внутрішньо переміщені особи.

Також у межах Молодіжного ярмарку вакансій відбулась панельна дискусія,  у якій взяли участь кар'єрні консультанти, підприємці та представники організацій роботодавців Одещини.

Організатори заходу -  Департамент  внутрішньої політики Одеської міської ради, Молодіжна рада при Одеському міському голові спільно з Одеським  міським центром зайнятості, Департаментом праці та соціальної політики,  Управлінням споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міської ради.

“Коментарі” писали, що Одеський регіон знаходиться на п’ятому місці серед інших областей України за кількістю вакансій. Про це повідомили експерти кар’єрного центру компанії Jooble. Крім того, на всеукраїнському сайті з пошуку роботи Work.ua наразі є понад шість тисяч пропозицій для одеситів. “Коментарі” зібрали найактуальніші вакансії для чоловіків із зарплатою до 20 тисяч гривен.

Раніше “Коментарі” писали, що ринок праці в Одесі потроху почав приходити до ладу. Втім знайти роботу з високооплачуваною зарплатою - завдання не з легких. Журналісти “Коментарів” зібрали інформацію щодо актуальних вакансій в місті та області, а також дізналися, яка середня зарплата в регіоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися