В Одесі тривають планові відключення світла: адреси

Без світла в Одесі залишаться мешканці різних районів

Сьогодні, 15 жовтня в Одесі деякі містяни до вечора залишаться без світла. ДТЕК: Одеські тепломережі попередили, що наразі тривають планові відключення світла. Про це повідомили в Одеській міській раді.

Адреси відключень

Центральний РЕМ

Картамишевська вул., 12, 14, 16А, Картамишевський пров., 14, Середня вул., 45, Скісна вул., 90

Роботи до 19.00

Головковська вул., 9, 11, Картамишевська вул., 28, 30, 30/1, 32/34, 35, Степова вул., 2/4.

“Коментарі” повідомляли, що в області проведено інвентаризацію наявності генераторів на життєво важливих об’єктах інфраструктури та соціальної сфери. Об’єкти централізованого водопостачання забезпечені генераторами на 86%, котельні централізованого теплопостачання - на 97%. Щодо забезпечення генераторами: школи - 90%, садочки- 75%, лікарні (стаціонари, пологові) - 99%. 

Раніше “Коментарі” писали, що столиця України та Одеса - це два міста, які мають найбільші ризики під час опалювального сезону 2023-2024. На цьому наголосив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час обговорення в рамках головної дискусійної платформи країни BrainHub в Медіацентрі Україна – Укрінформ.

Крім того, енергетики продовжують готувати енергосистему до наступної зими. Зокрема, за 8 місяців 2023 року в Ізмаїльському та Болградському районах: - відремонтували 92 тисячі кілометрів електроліній, - оновили 62 об’єкти розподільчих мереж, - реконструювали 9 високовольтних підстанцій, - розчистили від гілля та сухостою 136 тисяч кілометрів вздовж ліній електропередачі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися