В Одесі відбувся матч Перемоги: футболісти "Чорноморця" зіграли із дітьми прикордонників

По завершенню чемпіонату маленьких переможців чекала церемонія нагородження

Вчора в Одесі пройшов особливий футбольний матч - матч Перемоги. Понад 100 дітей приїхали до Одеси, щоб зіграти проти  відомого "Чорноморця". Зазначимо, що батьки малечі наразі захищають незалежність нашої країни на фронті. Про це повідомили в Одеському прикордонному загоні. 

Діти прикордонників, нацгвардійців, бійців територіальної оборони об'єднались в команду проти професійних футболістів. На полі вирували неймовірні емоції: сльози від першого пропущеного мʼяча, натовпом затовканий мʼяч у ворота противника, теплі обійми, і безліч дитячих посмішок.

Фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 5:7. Дитяча завзятість та відчайдушна боротьба до останньої хвилини матчу дали змогу команді “Перемога” здобути заслужену перемогу та підняти над головою омріяний кубок чемпіонів. По завершенню чемпіонату маленьких переможців чекала церемонія нагородження, на якій було вручені грамоти та подарунки.

“Коментарі” писали, що в Одесі наразі зареєстровано 389 дітей з цукровим діабетом, серед них 22 дитини ВПО. На жаль, є тенденція до зростання захворюваності на цукровий діабет серед дітей. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської міської ради.

Нагадаємо також, що перед початком нового навчального року в Одеській області розпочалася "catch-up" (наздоганяюча) кампанія з вакцинації дітей проти кору. Лікарі зазначають, що наразі вживають комплекс заходів, щоб не допустити спалах цього захворювання. Адже є діти, які пропустили щеплення через війну або інші обставини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися