Відключення світла в Одесі: коли повернуться електропостачання

Деякі одесити залишаться без світла до самого вечора

Сьогодні, 22 жовтня в Одесі деякі містяни до вечора залишаться без світла. ДТЕК: Одеські тепломережі попередили, що наразі тривають планові відключення світла. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Адреси відключень:

Центральний РЕМ:

- Бабеля, 3 -15,

- Гагаріна просп., 16 - 16/4,

- Головковська, 15, 19,

- Середньофонтанська,  27 – 63,

- Середньофонтанський пров. 19 - 27А.

Підготовка до опалювального сезону

Зазанчимо, що в Одеській міській раді повідомили, що наразі до опалювального сезону підготовлені 156 міських котелень. Втім, в Одесі є житлові будинки, які потребують індивідуального підходу. Один із них - ЖК “Смарагд” на вулиці Академіка Сахарова, де гостро стоїть питання забезпечення будівлі опаленням. 

“Коментарі” повідомляли, що в області проведено інвентаризацію наявності генераторів на життєво важливих об’єктах інфраструктури та соціальної сфери. Об’єкти централізованого водопостачання забезпечені генераторами на 86%, котельні централізованого теплопостачання - на 97%. Щодо забезпечення генераторами: школи - 90%, садочки- 75%, лікарні (стаціонари, пологові) - 99%.  

Раніше “Коментарі” писали, що столиця України та Одеса - це два міста, які мають найбільші ризики під час опалювального сезону 2023-2024. На цьому наголосив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час обговорення в рамках головної дискусійної платформи країни BrainHub в Медіацентрі Україна – Укрінформ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися