До портів Великої Одеси прямують два судна: який дедвейт

Ще два судна, які скористалися тимчасовим коридором

Іноземні судна продовжують активно користуватися тимчасовими коридорами в Чоному морі. Так, за даними порталу MarineTraffic, до портів Великої Одеси курсують два PROPUS під прапоромПанами та ANATOLIAN EAGLES під прапором Маршалових островів. 

Таким чином, загалом до портів Великої Одеси вже прибули 37 суден.

Робота зернового коридору

“Коментарі” писали, що два судна, які прибули на Одещину 1 жовтня, успішно покинули територіальні води України та вже дісталися моря Румунії. Про це повідомив керівник Моніторингової групи санкцій і свободи судноплавства Інституту Чорноморських стратегічних досліджень Андрій Клименко

Нагадаємо, що 7 жовтня, два балкери, скориставшись тимчасовими коридором, зайшли до портів Великої Одеси. Відомо, що прибули два судна — SUPER HENRY ТА CASTOR. Про це повідомив очільник Моніторингової групи Інституту Чорноморських стратегічних досліджень Андрій Клименко. 

Зазначимо, що з портів Великої Одеси вийшли три суховантажі. Одне судно було завантажене в порту “Південний”. Це китайське судно YING HAO. Наразі на ньому 60 тонн руди. Ще два судно вийшли з порту Чорноморська. AZARA (прапор Палау) і ENEIDA (Ліберія) перевозять зерно. Про це повідомили інтернет-видання “Думська”.

Коментарі" писали, що Україна вжила важливих заходів для безпеки та свободи руху торговельних суден, що прямують до/з морських портів Одеської області. Згідно з наказом Військово-Морських Сил Збройних Сил України (ВМС ЗСУ), були встановлені нові тимчасові маршрути руху суден до чорноморських портів. Про це повідомляє пресслужба ВМС ЗСУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися