Тиждень без їжі та води: в Одесі врятували пенсіонерку (відео)

Одеські патрульні врятували пенсіонерку

Вчора вночі, під час регулярного патрулювання, офіцери патрульної служби Одеси отримали тривожний виклик щодо жінки, яка кричала про допомогу зі своєї квартири. Інспектори патрульної поліції оперативно вирушили на місце події.

Про це повідомляє Патрульна поліція Одеської області.

Під час наближення до дверей квартири, поліцейські чули крик жінки. Однак двері були заперті. Без зволікань інспектори прийняли рішення відкрити двері, щоб надати допомогу. Увійшовши, вони негайно звернулися до медичних служб для консультації.

Виявилося, що жінка протягом майже тижня не їла та не пила води. Патрульні допомогли їй, надали першу допомогу. Лікарі, які прибули на місце, провели необхідний огляд і заявили, що життю жінки на цю мить нічого не загрожує.

Друзі, памʼятайте люди похилого віку завжди потребують нашої уваги та турботи. Допомагайте та піклуйтеся про самотніх сусідів, не залишайте їх наодинці, – йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, одеські патрульні вчасно прийшли на допомогу жінці, якій стало зле у власній квартирі. Ввечері інспектори поїхали на виклик від одесита, який був стурбований здоров’ям своєї дружини, а у квартиру потрапити не міг.

Також ми писали, що інспектори патрульної поліції отримали повідомлення про те, що громадянин може скоїти зараз фатальний крок.  Патрульні миттєво прибули на виклик. Інспектори почали розмову з жінкою, змогли підібрати потрібні слова, щоб відмовити від непоправного. Врятувавши жінку, патрульні передали її лікарям.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися