Патрульні в Одесі врятували жінку від самогубства: деталі

Врятувавши жінку, патрульні передали її лікарям

Сьогодні вранці інспектори патрульної поліції отримали повідомлення про те, що громадянин може скоїти зараз фатальний крок.  Патрульні миттєво прибули на виклик. Інспектори почали розмову з жінкою, змогли підібрати потрібні слова, щоб відмовити від непоправного. Врятувавши жінку, патрульні передали її лікарям.

“Дякуємо небайдужим громадянам за своєчасний виклик та патрульним за професіоналізм і врятоване життя”, - йдеться в повідомленні поліції.

Добрі справи патрульних:

Одеські патрульні, які несуть службу у зведеному загоні Департаменту патрульної поліції, під час патрулювання міста Херсон побачили містян, які стривожено схилились над жінкою. Про це повідомили в пресслужбі відомства

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Степовій стався інцидент, коли через лінію 102 надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який поводився агресивно та погрожував перехожим ножем. Поліція негайно вирушила на місце події. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області. 

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі на спеціальну лінію 102 надійшло повідомлення про спробу особи вкоротити собі віку. Співробітники Патрульної поліції негайно вирушили на місце події, щоб завадити людині скоїти самогубство. 

Зазначимо також, що в Ізмаїлі патрульні поліцейські затримали чоловіка, який погрожував перехожим ножем. Про це повідомили в пресслужбі відомства. Як зазначили патрульні, на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення від місцевих про агресивного чоловіка. Люди розповіли, що чоловік ходить по місту з ножем та погрожує перехожим фізичною розправою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися