Патрульні з Одеси надали допомогу жінці, якій стало зле посеред вулиці: подробиці

Лікарі терміново госпіталізували жінку

Одеські патрульні, які несуть службу у зведеному загоні Департаменту патрульної поліції, під час патрулювання міста Херсон побачили містян, які стривожено схилились над жінкою. Про це повідомили в пресслужбі відомства

Інспектори поліції одразу підійшли, щоб з'ясувати, що трапилося і яка допомога потрібна. Жінка скаржилась на біль в ділянці серця та непритомніла. Патрульні викликали швидку, перевірили пульс, поклали громадянку в стабільне положення, дали попити та до приїзду лікарів контролювали її стан. Медики ушпиталали громадянку.

“Дякуємо громадянам за небайдужість та патрульним за вчасно надану допомогу. Небайдужість — рятує життя”, - йдеться в повідомленні патрульних. 

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Степовій стався інцидент, коли через лінію 102 надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який поводився агресивно та погрожував перехожим ножем. Поліція негайно вирушила на місце події. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області. 

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі на спеціальну лінію 102 надійшло повідомлення про спробу особи вкоротити собі віку. Співробітники Патрульної поліції негайно вирушили на місце події, щоб завадити людині скоїти самогубство

Зазначимо також, що в Ізмаїлі патрульні поліцейські затримали чоловіка, який погрожував перехожим ножем. Про це повідомили в пресслужбі відомства. Як зазначили патрульні, на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення від місцевих про агресивного чоловіка. Люди розповіли, що чоловік ходить по місту з ножем та погрожує перехожим фізичною розправою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися