Патрульні затримали чоловіка, який пограбував магазин в Одесі

На місце викликали слідчо-оперативну групу

Вчора до патрульної поліції на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про крадіжку в одному з магазинів Київського району. Заявниця розповіла про чоловіка, який, скориставшись тим, що вона відволіклась від каси, поцупив гроші та пішов у невідомому напрямку. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Обстежуючи прилеглу територію, інспектори виявили чоловіка схожого за описом. Правоохоронці зупинили чоловіка та провели поверхневу перевірку. У громадянина виявили саме таку суму грошей, яка була вкрадена в магазині. Також заявниця впізнала порушника та підтвердила, що саме він здійснив крадіжку.

“Для з’ясування всіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу”, - йдеться в повідмоленні.

Робота патрульних 

Патрульні Ізмаїла затримали чоловіка, який пошкодив авто та намагався викрасти речі. Так, інспектори поліції отримали виклик про крадіжку. Заявник повідомив, що невідомий чоловік нишпорить автівок.

Інспектори патрульної поліції відшукали зниклу дитину. Так, ввечері до поліції звернулись стурбовані батьки та повідомили, що їх 14-річна донька не повернулась вчасно додому та перестала виходити на зв'язок телефоном.

“Коментарі” писали, що до поліцейських міста Ізмаїл звернулись небайдужі громадяни та повідомили про підозрілого чоловіка, який начебто розповсюджував наркотичні речовини, роблячи схованки містом.  

Зазначимо, що патрульні продовжують виявляти одеситів причетних до зберігання або збуту безакцизних товарів, зокрема, цигарок. Так лише за цю добу інспектори патрульної поліції виявили два такі факти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися