На Одещині затримали ухилянтів, які намагалися перетнули кордон в спальному відсіку вантажівки: подробиці

Наразі усіх їх притягнуто до відповідальності

На Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали трьох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України. 

Так, стало відомо, що ухилянти планували заздалегідь свої “мандрівку”. Чоловіки знайшли в телеграм-каналі перевізника, який зустрів їх в Одесі, а далі він розмістив “пасажирів” у спальному відсіку своєї вантажівки. На транзитній ділянці дороги Одеса-Рені цю подорож закінчили оперативники Білгород-Дністровського загону і, спільно з правоохоронцями, затримали учасників “екскурсії”. 

“Усіх їх притягнуто до відповідальності – адміністративної та кримінальної”, - йдеться в повідомленні прикордонників. 

Затримання ухилянтів на кордоні

“Коментарі” писали, що на Одещині затримали ухилянтів за допомогою БПЛА. Двоє чоловіків з Миколаївської та Херсонської областей вирішили незаконно потрапити до Молдови. Правопорушники планували перетнути державний кордон на Одещині, втім прикордонники за допомогою БПЛА з тепловізійною камерою виявили порушників раніше.

Прикордонники неподалік населеного пункту Окни, що на Одещині, затримали мешканців Київської, Донецької, Сумської, Івано-Франківської, Тернопільської, Рівненської та Миколаївської областей. Усі чоловіки намагалися незаконно перетнути державний кордон та потрапити до сусідньої країни. Про це повідомили в Дердавній прикордонній службі України. 

Нагадаємо також, що на Одещині прикордонники запобігли нелегальному перетину кордону. На транзитній ділянці дороги “Маяки – Удобне”, правоохоронці зупинили вантажівку в якій були виявлені шість громадян України. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися