На Одещині протягом жовтня понад 50 тисяч людей звернулися до Центру екстреної медичної допомоги

Понад 6 тисяч людей були госпіталізовані

В Центрі Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області підбили підсумки роботи протягом жовтня. Так, у відомості наголосили, що з 1 по 31 жовтня Єдина оперативна диспетчерська служба Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримала 52 тисячі 744 дзвінки. Крім того,  Бригади Центру ЕМД та МК виїздили на виклики 29 тисяч 567 раз, з них  21 065 викликів були екстреними. 

Зазначимо також, що 6 637 людей були госпіталізовані до лікарняних закладів. Також за місяць було надано 1 317 консультацій по телефону нашими лікарями-консультантами.

“Віримо в нашу Перемогу! Працюємо задля цього і будемо сподіватися, що робота Екстреної медичної допомоги буде цінуватися, як людьми так і Державою, адже ми завжди поруч і працюємо 24/7”, - йдеться в повідомленні Центру. 

Зазначимо, що в Одесі на третю підстанцію Екстреної швидкої допомоги увірвалися двоє невідомих чоловіків. Правопорушники почали галасували, нецензурно лаялися. Фельдшер зробив чоловікам зауваження, на що правопорушники відповіли кулаками, а один з них наніс йому медику ножові поранення. Після цього обидва втекли. Про це повідомили в Центрі Екстреної Медичної Допомоги

“Коментарі” писали, що протягом останніх кількох днів медики Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області прийняли двоє пологів і допомогли з’явитися на світ двом дівчаткам. Про це повідомили у відомстві.

Нагадаємо також, що бригада Центру ЕМД та МК отримала виклик в село Світлодолинське, де у 30-річної жінки розпочалися пологи. За 13 хвилин карета швидкої вже була на місці події. Після огляду було вирішено госпіталізувати пацієнтку до Арцизської районної лікарні, але малюк поспішав з’явитися на світ, тож прийняти пологи довелося прямо в машині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися