На Одещині лікарі провели унікальну операцію: у якому стані зараз дитина

Операцію було проведено молодими спеціалістами медзакладу

Нещодавно лікарі на Одещині провели унікальну операцію з пересадки лоскута шкіри. Про це повідомили в Тарутинській центральній лікарні.
Там розповіли, що пацієнт звернувся до медичного закладу кілька місяців тому. У дитини були клінічні прояви травматичної ампутації частини вушної раковини. Після консультації з дитячими отоларингологами, вирішено провести пластику вушної раковини вільним лоскутом. Хірурги медичної установи успішно провели операцію. Як зазначили в лікарні, на даний момент є виражений позитивний результат та щаслива дитина.
Крім того, в лікарні наголосили, що операцію провели молоді спеціалістами закладу: Дитячий лікар-хірург Петросян Герасим Давидович,  лікар-отоларинголог Макарян Тигран Ашотович, лікар - хірург Мельник Владислав Миколайович


Раніше “Коментарі” писали, що хірурги Болградської лікарні провели операцію з лікування варикозної хвороби із застосуванням сучасного апарату з біозварювання судин, який нещодавно з’явився у лікарні. Про це повідомили в Болградській районній адміністрації.
Нагадаємо, “Коментарі” повідомляли, що лікарі Одеської обласної дитячої клінічної лікарні провели операцію на серці у дитини з вагою при народженні 660г. Недоношене немовля зі складним станом здоров'я пройшло оперативне втручання для врегулювання проблем з кровообігом. Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації.
Зазначимо також, що в одному з районів Одещини трапилась жахлива подія. Дівчина, котра тільки відсвяткувала своє 11-річчя потрапила під металеву гойдалку та отримала вкрай важку травму лиця та головного мозку. Одеські лікарі провели складну операцію.  Про це повідомляє Одеська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися