На Одещині співробітники ДСНС врятували кішку

Котик впав в колодязь та не міг самостійно вилізти

Сьогодні рятівники ДСНС повідомили, що в черговий раз врятували життя пухнастим друзям. Так, до Служби порятунку надійшло повідомлення, що в Подільському районі, в селі Долинське потребує допомоги котик, який впав в колодязь та не може самостійно вилізти.

За декілька хвилин співробітники ДСНС прибули на місце та за допомогою драбини-палиці та мотузки витягли перелякану тваринку з колодязя глибиною 8 м на поверхню цілим та неушкодженим. Наразі котик почуває себе добре. 

Рятування тварин 

Військові 35 окремої бригади морської піхоти врятували трьох маленьких пташенят вухатої сови, які потребували допомоги та піклування. Їх підібрали біля повалених дерев після ракетного обстрілу.

Рятувальники Одещини визволили з пастки двох цуценят. Сьогодні 27 липня, до служби порятунку надійшло повідомлення, що у місті Березівка по вулиці Кірова потрібна допомога з визволення собак, які не можуть самостійно вибратись з ями. 

У порту Одеси врятували пташку, яку прибило до причалу. Скоріш за все, її принесло течією у Чорне море після теракту росіян на Каховській ГЕС. Співробітники порту подбали про пташку, а потім відвезли до Одеського зоопарку, де за її станом спостерігатимуть фахівці.

На Одещині прикордонники-спецпризначенці, повертаючись зі службового завдання, виявили травмованого молодого підсоколика, який не міг літати. Бійці підібрали птаха, нагодували та доставили до зоопарку.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися