На Одещині засудили чоловіка, який розбещував 7-літню дівчинку

Правопорушник силою змушував дитину чинити розпусні дії

В Одеській області засудили до 5 років позбавлення волі чоловіка, який розбещував маленьку дівчинки. Про це повідомили в Одеській обласній прокуратурі. 

Так, у ході слідства з’ясувалось, що в червні житель Ізмаїлу почав спілкуватися із 7-річною дівчинкою на дитячому майданчику міста. Правопорушник вмовив дитину піти з ним до під’їзду багатоквартирного будинку неподалік. А далі вчинив розпусні дії фізичного характеру стосовно дитини. Як повідомили в прокуратурі, чоловік визнав свою провину. 

“Відомості стосовно засудженого внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітньої особи”, - йдеться в повідомленні прокуратури

Раніше “Коментарі” писали, що поліцейські повідомили про підозру жителю Березівщини у систематичному психологічному насильстві відносно своєї дружини. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що на Одещині чоловік знущався з жінки, виганяв її з будинку і загрожував фізичними ушкодженнями, особливо коли розмова заходила про його алкогольну залежність і безробіття. За такі дії йому загрожує до двох років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Крім того, “Коментарі” повідомляли, що в Одесі співробітники поліції, розкрили справу проти 26-річного чоловіка, який втягував жінок у проституцію та керував мережею борделів. За такі дії йому загрожує кримінальна відповідальність та позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися