Одеська бригада тероборони отримала партію допомоги для евакуації поранених бійців

Одеській бригаді тероборони передано чергову партію авто

Одеська бригада тероборони отримала чергову партію високопрохідних автівок. Це вже друге постачання транспортних засобів за цей рік, а до кінця 2023 планується передача ще 14 нових автомобілів. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

До цього моменту Одеські бригади територіальної оборони вже отримали 65 автівок високої прохідності, два КРАЗи, кран-маніпулятор та три ленд-ровери. Це транспортні засоби використовуються для медичної евакуації та пошуку загиблих захисників.


Міський голова, особисто висловив подяку членам бригади за їхню службу та досягнення на фронті. "Дякую хлопцям за службу та успіхи, які вони здобувають на фронті. Працюємо далі!" — наголосив Геннадій Труханов.

Гуманітарна допомога для Одещини

Нагадаємо, одеські рятувальники отримали дарунок від благодійного фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Йдеться про шість пожежно-рятувальних автоцистерн підвищеної прохідності бренду Renault.

Також на Одещину з Відня передали п’ять реанімобілів. Сьогодні вони вже приїхали до міста. Про це повідомили Голова Одеської ОВА Олег Кіпер. Крім того, він зазначив, що Відень вже багато років підтримує Україну медичною гуманітарною допомогою. З початку повномасштабного вторгнення ця допомога тільки збільшилась та урізноманітнилась.

Крім того, ДТЕК, оператор системи розподілу електроенергії, отримав значущу гуманітарну допомогу для відновлення однієї з підстанцій на Одещині, яка зазнала руйнувань внаслідок ворожих ракетних обстрілів. Допомогу складають 10 одиниць енергетичного обладнання, яке було закуплено за кошти Фонду підтримки енергетики України. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися