Сучасна техніка для захисників: 80 десантно-штурмова бригада отримала допомогу від Одеси

Бригада отримала партію допомоги для евакуації поранених бійців

Одеса передала новий броньований мікроавтобус та автівки високої прохідності 80-й десантно-штурмовій бригаді. Транспортні засоби ретельно укомплектовані для медичної евакуації. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Військові отримали транспортні засоби, які відповідають їхнім потребам, обладнані оптичними приладами, засобами зв'язку, генератором та сонячною станцією. Також вони оснащені теплим одягом, аптечками, турнікетами, кровоспинними засобами та іншим необхідним обладнанням.

Також дякую небайдужим одеситам, які долучилися до зборів та надали необхідне на запит наших захисників, – сказав мер Одеси Геннадій Труханов.


Нагадаємо, Одеська бригада тероборони отримала чергову партію високопрохідних автівок. Це вже друге постачання транспортних засобів за цей рік, а до кінця 2023 планується передача ще 14 нових автомобілів. До цього моменту Одеські бригади територіальної оборони вже отримали 65 автівок високої прохідності, два КРАЗи, кран-маніпулятор та три ленд-ровери. Це транспортні засоби використовуються для медичної евакуації та пошуку загиблих захисників.

Гуманітарна допомога для Одещини 

Нагадаємо, одеські рятувальники отримали дарунок від благодійного фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Йдеться про шість пожежно-рятувальних автоцистерн підвищеної прохідності бренду Renault. 

Також на Одещину з Відня передали п’ять реанімобілів. Автомобілі служитимуть для забезпечення діяльності КНП “Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Одеської обласної ради”. Наразі вони перебувають на етапі реєстрації. Після введення в експлуатацію вийдуть на лінії. Швидкі обладнано всім необхідним для підтримки життя під час транспортування до лікарні. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися