Народжувала вдома: на Одещині медики швидкої прийняли передчасні пологи на дому

Наразі мама та дитина перебувають під наглядом лікарів

Вчора вранці на номер єдиної оперативної диспетчерської центру екстреної медичної допомоги надійшов виклик про пологи у Кулевчанській громаді. Бригада № 206 одразу виїхала на виклик і прибула за адресою менш ніж за 10 хвилин. Про це повідомили у відомстві.

В ході стрімких пологів 26-річна жінка народила вдома. Дівчинка закричала одразу і була у стабільному стані, фельдшер визначила 9 балів за шкалою Апгар, відсікла та обробила пуповину. Після надання породіллі та дитині всієї необхідної допомоги обоє були госпіталізовані до пологового будинку міста Арциз.

“Бажаємо мамі та донечці міцного здоров'я і скорішого повернення додому. Також передаємо вітання бригаді пункту постійного базування в селі Кулевча, дякуємо за швидкість та професіоналізм”. - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині збільшилась кількість випадків пологів поза медичними закладами

Нагадаємо, що бригада Центру ЕМД та МК отримала виклик в село Світлодолинське, де у 30-річної жінки розпочалися пологи. За 13 хвилин карета швидкої вже була на місці події. Після огляду було вирішено госпіталізувати пацієнтку до Арцизської районної лікарні, але малюк поспішав з’явитися на світ, тож прийняти пологи довелося прямо в машині.

“Коментарі” повідомляли, що на номер Єдиної оперативної диспетчерської Центру ЕМД та МК Одеської області надійшов виклик з села Липецьке Подільського району. У місцевої мешканки почались пологи вдома. За вказаною адресою одразу вирушила медична бригада. Про це повідомили в Центрі Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися