Класи безпеки на Одещині: скільки вдалося відкрити протягом тижня

Головна мета проєкту - систематична підготовка дітей з питань цивільного захисту

За тиждень на Одещині відкрили 9 Класів безпеки. За допомогою 3д стендів, розмальовок та іншої продукції, яка розроблена ДСНС України та Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine, діти здобувають знання з безпеки. Для проведення уроків постійно запрошують рятувальників та поліцейських, які в ігровій формі навчають діток жити безпечно. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Хлопці та дівчата з радістю зустрічають гостей, беруть активну участь в обговоренні безпекових тем і демонструють свої знання.

“Тож ми продовжуємо сприяти у створенні цих Класів, адже безпека наших дітей - це безпека майбутнього”, - йдеться в повідомленні ДСНС

Нагадаємо, що у закладах освіти Одеси триває відкриття класів безпеки в межах реалізації Всеукраїнського проєкту “Клас безпеки”. Зокрема у жовтні урочисте відкриття класів безпеки відбулося в Одеських ліцеях: №№ 8, 81, 82, 45, 53, 30, 41, 2, 60, 100, а також гімназіях №№ 11, 21, 58 та 66. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

“Коментарі” також писали, що в  ДСНС повідомили, що наразі на Одещині продовжується відкриття “Класів безпеки”. Фахівці розповіли, що станом на 21 жовтня агалом відкрито 279 класів. Зокрема, на цьому тижні нові безпекові простори зʼявилися в Білгород-Дністровському, Подільському та Одеському районах. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Раніше “Коментарі” писали, що до Головного управління ДСНС в Одеській області прибув мобільний клас безпеки - автомобіль, який укомплектований усім необхідним для якісного та доступного навчання дітей правилам безпеки. Про це повідомили в Силах оборони півдня України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися