Боксери з Одеси успішно виступили на молодіжному чемпіонаті України

Спортсменки завоювали декілька медалей: золоту та бронзову

На минулому тижні в Чернівецькій області відбувся чемпіонат України з боксу серед молоді та жінок-молоді на честь бійців ГУР Міністерства оборони України. У змаганнях брали участь 295 спортсменів з усіх областей України.

У складі збірної Одещини успішно виступив вихованець Одеської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 8 Геннадій Дмитренко. Одеський боксер виборов бронзову медаль в категорії 63,5 кг. Підготували спортсмена тренери Володимир Осіпчук та Ігор Гордієнко.

Крім того, вихованці Одеської школи вищої спортивної майстерності “Олімпієць” Расул Гулієв та Олександр Слєсарєв стали чемпіонами України серед молоді. Підготували спортсменів тренери Азер Мустафаєв та Нуреддин Алибейли.

Перемоги спортсменів Одещини 

Одеські спортсмени завоювали 3 медалі, з яких 2 золоті на чемпіонаті України серед юніорів із стрільби. Всеукраїнські змагання проходили у Львові. Дворазовою чемпіонкою стала у змаганнях з пневматичної гвинтівки Крістіна Остапенко - в особистому турнірі, а також в міксті з Іваном Ткаленком.

Одеські шаблістки Олена Кравацька і Аліна Комащук у складі збірної україни посіли 4-е місце на етапі кубку світу з фехтування в Алжирі. Про це повідомили у відділенні національного олімпійського комітету України в Одеській області.  

спортсмени Одеської області завоювали 4 золоті медалі чемпіонату України в олімпійських видах стрільби, який відбувся у Вінниці з 6 по 14 вересня. Про це повідомили у відділенні національного олімпійського комітету України в Одеські області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися