Сьогодні в Одесі аварійне відключення води: перелік адресів

Води не буде в одному із районів Одеси та перемісті

Вчора в філії “Інфоксводоканал” повідомили, що 14 листопада у Пересипському районі міста та передмісті будуть проводитися ремонтні роботи на об'єктах водопроводу. Саме тому, частина одеситів залишиться без водопостачання. 

Подачу води буде припинено завтра з 09:00  до  22:00 споживачам наступних вулиць міста:

-  ж/м Нова Слобідка, 

- Хутірська, 

- Агрономічна, 

- Котляревського, 

- с.Усатове, 

- с.Нерубайське.

“Філія “Інфоксводоканал" приносить свої вибачення за тимчасові незручності”, - йдеться в повідомленні. 

Телефон для довідок: 

0-800-307-505, 

705-55-05, 

068-905-55-05, 

066-905-55-05, 

093-17-00-155 (цілодобово)

Нагадаємо, що після підриву та руйнування дамби й машинних відділень Каховської гідроелектростанції 6 червня 2023 року, на Одещині був встановлений постійний контроль за якістю питної та морської води. Ця трагедія спричинила серйозну загрозу для довкілля та здоров'я громадян. 

“Коментарі” писали, що на каналі "Желявський", що з'єднує озеро Катлабух з річкою Дунай в Ізмаїльському районі Одеської області було виявлено масовий замор риби. Були зафіксовані значні скупчення мертвого карася, поодинокі екземпляри судака, верховодки, щуки, плітки.Виявлений факт задухи риби пов'язаний з підвищенням температури води, коли пришвидшуються процеси розпаду органічних та хімічних речовин у водному середовищі.

“Коментарі” писали, що з 13 листопада в Одесі розпочався опалювальний сезон. У першу чергу до централізованого опалення будуть підключені об’єкти соціальної інфраструктури (лікарні, школи, садочки та ін.), згодом - житловий фонд. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися