В Одесі сьогодні планові відключення світла: перелік адресів

Світла не буде в декількох районах Одеси

Сьогодні, 13 листопада в Одесі деякі містяни до вечора залишаться без світла. ДТЕК: Одеські тепломережі попередили, що наразі тривають планові відключення світла. Про це повідомили в Одеській міській раді.

Південний РЕМ

Фонтанська дорога, 106-157.

Роботи до 17.00

Героїв Крут, 20, 20А, Палубна, 12, Щоглова, 17, Генерала Петрова, 27/корп.6

Роботи до 19.00

Північний РЕМ

Чорноморського Козацтва, 123-135, От. Головатого, 92

Роботи до 18.00

Центральний РЕМ

вул. Балківська, 38 – 42, пров. 1-й Стахановський, 8А

Роботи до 19.00

“Коментарі” писали, що з 13 листопада в Одесі розпочався опалювальний сезон. У першу чергу до централізованого опалення будуть підключені об’єкти соціальної інфраструктури (лікарні, школи, садочки та ін.), згодом - житловий фонд. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 

Нагадаємо, що 12 листопада, через негоду без світла лишилися 12 населених пунктів в Одеському районі, із них 2 — частково. Спеціалісти ДТЕК вже лагодять мережі, щоб якнайшвидше повернути світло. Для відновлення електропостачання задіяні 32 бригади — 32 одиниці техніки та 77 фахівців.

Крім того, ДТЕК, оператор системи розподілу електроенергії, отримав значущу гуманітарну допомогу для відновлення однієї з підстанцій на Одещині, яка зазнала руйнувань внаслідок ворожих ракетних обстрілів. Допомогу складають 10 одиниць енергетичного обладнання, яке було закуплено за кошти Фонду підтримки енергетики України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися