Підготовка до зими: партнери передали генератор в Одеський клінічний протипухлинний центр

Відділення та критично важливе обладнання медичного закладу безперебійно працюватимуть

Департамент охорони здоровʼя ОВА отримав від благодійної організації ADRA Ukraine за підтримки японського представництва ADRA генератор потужністю 100 кВт, який далі передадуть у користування до Одеського регіонального клінічного протипухлинного центру. Про це повідомили в департаменті. 

При виникненні надзвичайної ситуації усі відділення та критично важливе обладнання медичного закладу безперебійно працюватимуть завдяки наданому автономному джерелу живлення.

“Департамент охорони здоровʼя ОВА висловлює щиру подяку благодійній організації ADRA Ukraine. Ми цінуємо зусилля наших партнерів, спрямованих на підтримку стабільного функціонування лікарень та підтримку матеріально-технічного забезпечення для безперебійного електроживлення”, - йдеться в повідомленні.

“Коментарі” писали, що два медичні заклади Одеси отримали потужні генератори виробництва Японії. Це стало можливим завдяки сприянню та взаємодії урядів Японії та Славаччини, фонду ADRA та Амбасадора Одеси у Словацькій Республіці пана Олександра Ройтбурга. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Крім того, японські партнери продовжують підтримувати Одесу в медичній галузі. Зокрема, наразі обговорюється питання про передачу Одесі мобільного контейнера з медичним діагностичним обладнанням. Цей проєкт реалізується в рамках Меморандуму про співробітництво, укладеного в травні 2023 року між сторонами. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Нагадаємо, що п’ять сучасних насосних станції великої потужності та 2 контейнери комплектуючих до них передали волонтери благодійного фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF) для одеських рятувальників. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися