Рятувальникам з Одеси передали нові насосні станції та контейнери комплектуючих: подробиці

Чергова допомога одеським вогнеборцям від благодійного Фонду The Howard G. Buffett Foundation

П’ять сучасних насосних станції великої потужності та 2 контейнери комплектуючих до них передали волонтери благодійного фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF) для одеських рятувальників. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Приладдя призначено для безперервної подачі води в великих обʼємах при ліквідації пожеж, а також для відкачування води в місцях затоплення.

“Це чергова необхідна допомога від наших друзів та постійних партнерів благодійного Фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF)”, - йдеться в повідомленні ДСНС.

Раніше “Коментарі” писали, що вогнеборці Одеської області отримали два спецавтомобілі з Німеччини. Іноземні партнери передали одеським пожежникам автодрабини та автоцистерни.Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України в Одеській області.

Крім того, Німеччина відправила в Одесу черговий вантаж гуманітарної допомоги. Місто-побратим Регенсбург продовжує підтримувати одеситів та гостей міста. Так, завдяки іноземним партнерам Комунальне підприємство “Одескомунтранс” отримало ще один сміттєзбиральний автомобіль. 

Нагадаємо, що Одеса отримала чергову гуманітарну допомогу від Італії. На цей раз місту передали три дихальні станції для анестезії, що оснащені фільтрами та контурами для вентиляції пацієнта. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Раніше “Коментарі” писали, що програма розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) надала Одеському району 24 генератори потужністю 5 кВт, 10 кВт та 15 кВт. Це сприятиме підвищенню стабільності енергопостачання та забезпечить безперебійну роботу ключових об'єктів інфраструктури. Про це повідомляє пресслужба Одеської РВА.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися