Іноземні партнери передали Одесі потужні генератори: подробиці

Гуманітарний вантаж направлять до медичних закладів

Два медичні заклади Одеси отримали потужні генератори виробництва Японії. Це стало можливим завдяки сприянню та взаємодії урядів Японії та Славаччини, фонду ADRA та Амбасадора Одеси у  Словацькій Республіці пана  Олександра Ройтбурга. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Як зазначила віце-мер Одеси Світлана Бедрега, генератори дуже потрібні, особливо тим лікарням, які працюють 24/7.

“Ми вдячні всім, хто підтримує Одесу в ці нелегкі часи”, - йдеться в повідомленні. 

Допомога від іноземних партнерів

Іноземні партнери продовжують допомагати Одеському регіону, зокрема медичним закладам області. Так, одній із лікарень Одещини передали автомобіль Volkswagen Touran, який місто отримало від латвійських партнерів - фонду “Агендум”. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Японські партнери продовжують підтримувати Одесу в медичній галузі. Зокрема, наразі обговорюється питання про передачу Одесі мобільного контейнера з медичним діагностичним обладнанням. Цей проєкт реалізується в рамках Меморандуму про співробітництво, укладеного в травні 2023 року між сторонами. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

“Коментарі” писали, що п’ять сучасних насосних станції великої потужності та 2 контейнери комплектуючих до них передали волонтери благодійного фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF) для одеських рятувальників. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Крім того, Німеччина відправила в Одесу черговий вантаж гуманітарної допомоги. Місто-побратим Регенсбург продовжує підтримувати одеситів та гостей міста. Так, завдяки іноземним партнерам Комунальне підприємство “Одескомунтранс” отримало ще один сміттєзбиральний автомобіль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися