Медичним закладам Одеси латвійські партнери передали автомобіль

Міжнародні партнери надають величезну підтримку лікувальним закладам Одеси

Іноземні партнери продовжують допомагати Одеському регіону, зокрема медичним закладам області. Так, одній із лікарень Одещини  передали автомобіль Volkswagen Touran, який місто отримало від латвійських партнерів - фонду “Агендум”. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Наявність транспортного засобу для надання мобільної паліативної медичної допомоги - обовʼязкова умова договору про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій на 2023 рік, який було укладено між лікарнею та Національною службою здоровʼя України. 

“Це важлива та дуже актуальна підтримка для великої кількості людей, які мають небезпечні для життя хвороби. Щиро дякую за сприяння Посольству Латвійської республіки в Україні! Працюємо далі!” - наголосив Геннадій Труханов. 

“Коментарі” писали, що п’ять сучасних насосних станції великої потужності та 2 контейнери комплектуючих до них передали волонтери благодійного фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF) для одеських рятувальників. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Нагадаємо, що Одеса отримала чергову гуманітарну допомогу від Італії. На цей раз місту передали три дихальні станції для анестезії, що оснащені фільтрами та контурами для вентиляції пацієнта.

Крім того, Німеччина відправила в Одесу черговий вантаж гуманітарної допомоги. Місто-побратим Регенсбург продовжує підтримувати одеситів та гостей міста. Так, завдяки іноземним партнерам Комунальне підприємство “Одескомунтранс” отримало ще один сміттєзбиральний автомобіль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися