Вийшла за продуктами та загубилась: в Одесі патрульні допомогли жінці дістатися додому

Поліцейським вдалося дізнатися контактні дані дочки, яка повідомила адресу проживання її матері

В Одесі патрульним надійшло повідомлення про виявлення людини, котра, імовірно, загубилася. Подія сталась учора вдень на вулиці Каманіна. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.

Чоловік, який повідомив поліцію, помітив розгублену жінку. Він з’ясував, що воно не пам’ятає, де проживає. Прибувши на місце виклику, патрульні виявили розгублену громадянку. Жінка розповіла інспекторам, що пішла до магазину й не змогла знайти шлях додому.

Поліцейським вдалося дізнатися контактні дані дочки, яка повідомила адресу проживання її матері. Громадянку доставили додому.

“Друзі, дбайте про людей поважного віку та тих, хто потребує допомоги й додаткової уваги. За необхідності викликайте поліцію”. - йдеться в повідомленні поліції.

Робота патрульної поліції

В Одесі вчора до поліції звернулась жінка та повідомила про грабіж на вулиці Богдана Хмельницького. Заявниця розповіла, що до неї підійшов чоловік, побив її та забрав велосипед. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області 

Зазначимо, що в Одесі патрульні приїхали на виклик про домашнє насильство і виявили ймовірно холодну зброю. Сьогодні в на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство. Жінка поскаржилась на свого чоловіка, який в ході сварки наніс їй тілесні ушкодження. 

Інспектори патрульної поліції затримали водійку авто Honda, яка здійснила наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці. Після чого правпорушниця зникла з місця ДТП. Інцидент стався вчора ввечері, поблизу парку Космонавтів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися