Окупанти вивели свої кораблі з Чорного моря: причина

Через шторм окупанти завели їх до пунктів базування

Сьогодні, 27 листопада, в Чорному морі не зафіксовано ворожих кораблів. Головна причина відсутності флоту РФ в морі - це потужний шторм, який вирує вже кілька діб. Аналогічна ситуація спостерігається в Азовському морі. Там також усі кораблі заведені в пункти базування. Втім, в Середземному морі ситуація зовсім інша. Наразі там перебуває один російський військовий корабель.  Про це повідомили у Військово-морських силах Збройних сил України.

“За добу, в інтересах рф, прохід Керченською протокою здійснили:

до Азовського моря –1 судно, з них 0 рухались з протоки Босфор;

до Чорного моря жодне судно рух не здійснювало”, - йдеться в повідомленні військових. 

Ситуація на Одещині

На Одещині вирує негода. Вчора, в Одесі через сильний вітер впала 100-метрова труба на котельні в Одесі. Були розпочаті аварійні роботи з усунення пошкоджень та відновлення роботи. Про це повідомив міський голова міста Геннадій Труханов. За його словами, ввечері зібрали штаб на місці та всіх фахівців. 

Протягом ночі в Одесі працювали комунальники, щоб розчистити те, що замела хуртовина. Одеська мерії повідомила, що наразі працює 6 колон по прибиранню снігу та проводиться посипка протиожеледними матеріалами. В мерії також наголосили, що в місті електротранспорт рухається не по всім маршрутам, у зв'язку зі значними пошкодженнями контактної мережі

агадаємо, що станом на 08:30, із сніжних заметів звільнено 519 автівок, з них 15 автобусів і 12 карет швидкої допомоги. 41 дерево спеціалісти прибрали з проїжджих частин доріг та будинків. Загалом від ДСНС залучено: 181 одиниця техніки та 678 рятувальників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися