Завтра в Одесі деякі містяни до вечора залишаться без води: перелік вулиць

Води не буде в одному із районів Одеси

Завтра, 28 листопада в одному з районів міста та передмісті будуть проводитися ремонтні роботи на об'єктах водопроводу. Саме тому, частина одеситів залишиться без водопостачання.

“Філія “Інфоксводоканал" доводить до відома мешканців міста, керівників підприємств та організацій, що у зв'язку з необхідністю проведення аварійних ремонтних робіт на об'єктах водопроводу”, - йдеться в повідомленні. 

З 09:30  до 22:00 буде припинено  подачу  води   споживачам  наступних вулиць  міста:

-  Французський бульвар, 

- пров.Санаторний, 

- пров. Шампанський, 

- пров. Кренкеля, 

- пров. Курортний, 

- пров. Дунаєва, 

- пров. Каркашадзе.

“Філія “Інфоксводоканал" приносить свої вибачення за тимчасові незручності”

Телефон для довідок: 

0-800-307-505,

705-55-05, 

068-905-55-05, 

066-905-55-05, 093-17-00-155 (цілодобово)

Нагадаємо, що 13 листопада в Одесі розпочався опалювальний сезон. У першу чергу до централізованого опалення будуть підключені об’єкти соціальної інфраструктури (лікарні, школи, садочки та ін.), згодом - житловий фонд. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 

“Коментарі” також писали, що на Одещині вирує негода. Вчора, в Одесі через сильний вітер впала 100-метрова труба на котельні в Одесі. Були розпочаті аварійні роботи з усунення пошкоджень та відновлення роботи. Про це повідомив міський голова міста Геннадій Труханов. За його словами, ввечері зібрали штаб на місці та всіх фахівців.

Зазначимо також, що протягом ночі в Одесі працювали комунальники, щоб розчистити те, що замела хуртовина. Одеська мерії повідомила, що наразі працює 6 колон по прибиранню снігу та проводиться посипка протиожеледними матеріалами. В мерії також наголосили, що в місті електротранспорт рухається не по всім маршрутам, у зв'язку зі значними пошкодженнями контактної мережі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися