Спортсменка з Одеси стала чемпіонкою України з фехтування

Змагання проходили в Києві

Протягом вихідних в Києві пройшов кадетський чемпіонат України з фехтування на шаблях. Одеські спортсмени також доєдналися до змагань. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

У жіночому індивідуальному турнірі взяли участь 30 спортсменок, у чоловічому – 32 спортсмена. Загалом на національній першості виступили представники шести регіонів України.

У поєдинку за золоту медаль 14-річна вихованка Одеської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №13 Анна Суворова перемогла бронзову призерку національного чемпіонату Вікторію Коротченко з Миколаєва з рахунком 15:14.

Підготували спортсменку тренери-викладачі Олександр Васютін, Микита Столбунов та Юрій Аронзон

Перемоги одеських спортсменів

На минулому тижні пройшло чемпіонат України з дзюдо серед молодших юнаків та дівчат до 15 років. Змаганні відбулися в Ужгороді, у спорткомплексі “Зінедін”. Про це повідомили в Одеській міській раді.  Усього спортсмени Одеської області вибороли на чемпіонаті шість медалей: одну золоту, одну срібну та чотири бронзових.

“Коментарі” писали, що вихованці одеської школи “Крижинка” завоювали 5 медалей, одна з яких золота, на міжнародних змаганнях, які пройшли в Оломоуці і Софії. Про це повідомили у відділенні національного олімпійського комітету України в Одеській області. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що спортсмени з Одеси Ірина Підгайна і Артем Коваль стали переможцями етапу юніорського “Гран-прі” з фігурного катання, який проходив в Будапешті. Це найвище досягнення для цих спортсменів. Про це повідомили у відділенні національного олімпійського комітету України в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися