В Одесі нетверезий чоловік проник до чужого авто та заснув: деталі

Пояснити своїх дій правопорушник не зміг

Сьогодні вночі інспектори патрульної поліції отримали повідомлення, що у двір приватного будинку на вулиці Бородинській, проник невідомий чоловік та пошкодив автомобіль. Заявник зазначив, що чоловік розбив два задніх бокових скла, та сидить в автомобілі. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.
За кілька хвилин на місце прибули патрульні поліцейські. Чоловік спав в салоні автомобіля. Коли інспектори розбудили та привели до його тями, виявилося, що він був у сильному алкогольному сп'янінні. Пояснити своїх дій він не зміг.

“На місце події викликали слідчих, які встановлять всі обставини справи”, - йдеться в повідомленні інспекторів.

Робота патрульної поліції

В Одесі вчора до поліції звернулась жінка та повідомила про грабіж на вулиці Богдана Хмельницького. Заявниця розповіла, що до неї підійшов чоловік, побив її та забрав велосипед. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області 

Зазначимо, що в Одесі патрульні приїхали на виклик про домашнє насильство і виявили ймовірно холодну зброю. Сьогодні в на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство. Жінка поскаржилась на свого чоловіка, який в ході сварки наніс їй тілесні ушкодження. 

Інспектори патрульної поліції затримали водійку авто Honda, яка здійснила наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці. Після чого правпорушниця зникла з місця ДТП. Інцидент стався вчора ввечері, поблизу парку Космонавтів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися