В Одесі врятували лебедя, який постраждав внаслідок негоди

Наразі пташка під наглядом орнітологів

Вчора патрульні поліцейські отримали виклик від небайдужих одеситів, які знайшли травмованого лебедя, що лежав посеред дороги. Вже сьогодні інспектори патрульної поліції доставили пораненого птаха до міського зоопарку на лікування. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Прибувши на місце, патрульні помітили що птах поранений та не має сил піднятися. Його обережно взяли до службового автомобіля та відвезли до зоопарку, де вже чекали орнітологи.

Лебедя оглянули та з’ясували, що унаслідок сильного шторму, він поранив дзьоба. Наразі йому надають всю необхідну допомогу, а після одужання, за кілька днів, випустять його на волю.

Врятовані тварини 

Військові 35 окремої бригади морської піхоти врятували трьох маленьких пташенят вухатої сови, які потребували допомоги та піклування. Їх підібрали біля повалених дерев після ракетного обстрілу. 

Рятувальники Одещини визволили з пастки двох цуценят. 27 липня, до служби порятунку надійшло повідомлення, що у місті Березівка по вулиці Кірова потрібна допомога з визволення собак, які не можуть самостійно вибратись з ями.  

У порту Одеси врятували пташку, яку прибило до причалу. Скоріш за все, її принесло течією у Чорне море після теракту росіян на Каховській ГЕС. Співробітники порту подбали про пташку, а потім відвезли до Одеського зоопарку, де за її станом спостерігатимуть фахівці.

До Служби Порятунку надійшло повідомлення про те, що в селищі Любашівка, по вулиця Софіїївська, тривалий час кіт не може самостійно спуститися вниз. Так, менш ніж за 6 хвилин після надходження повідомлення, врятований пухнастик був у руках вдячної господарки. Рятувальники розповіли, що за допомогою 3-х колінної драбини зняли кота з даху двохповерхового квартирного будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися