Для дітей в Одесі відкриють резиденцію Святого Миколая: адреса

Протягом всього грудня діти зможуть залишити свій лист із побажаннями

В Одесі відкрили резиденція Святого Миколая. В Одеській міській рад зазначили, що резиденція буде у Палаці дитячої творчості “Біла акація”. Протягом всього грудня діти зможуть залишити свій лист із побажаннями.  

Святкові заходи з нагоди Дня Святого Миколая пройдуть у кожному районі міста. Низка заходів пройде також у міських мистецьких закладах, бібліотеках і зоопарку.  Час та місце будуть анонсовані напередодні. 

Крім того, свято буде організовано в усіх закладах шкільної та дошкільної освіти для учнів початкової школи та вихованців дитячих садочків. 

“Звісно, сьогодні не на часі масштабні святкування. Але для нас дуже важливо подарувати дітям тепло, зокрема дітям військовослужбовців, які сьогодні нас захищають”, - сказала директорка Департаменту освіти та науки Олена Буйневич. 

Олена Буйневич також зазначила, що батьки зможуть бути присутні на святкуванні, але кількість дітей і батьків має чітко відповідати кількості місць у наявному у закладі укритті.  Також заплановано святкове турне Святого Миколая до лікарських закладів. 

Крім того, у творчих майстернях при школах вже виготовляються новорічні прикраси, частина з яких прикрасить Міський сад.

Раніше “Коментарі” писали, що змайструвати разом прикраси для ялинки, вирізати сніжинки, розмалювати віконце, написати листа Дідові Морозу - це під силу кожному. Але вже точно дитина повірить у чудеса і добро, якщо батьки подарують яскраві враження від святкових вистав і шоу. “Коментарі” зібрали для вас ТОП-5 місць, де можна незабутньо провести час із дітьми. 

Крім того, вже незабаром в Одесі розпочнеться череда святкових днів, а значить, що і в навчальних закладах міста відбудуться новорічні заходи. В цьому році, свята мають провести в кожному навчальному закладі Одеси, втім існує декілька умов. Про це повідомила Олена Буйневич, директор міського департаменту освіти та науки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися