На Одещині сталося понад тисячі аварій з потерпілими: деталі

Одеський регіон увійшов до антирейтингу

Майже 20 тисяч ДТП з потерпілими сталося в Україні протягом 10 місяців 2023 року. Одеський регіон увійшов до антилідерів областей за кількістю аварій. Так, з початку року в Одеській області зафіксовано 1 300 дорожньо-транспортних пригод. Про це повідомляє Opendatabot.

В Україні за цей час загинуло 2 492 людини, 24 774 людини отримали тілесні ушкодження різного ступеню. Найбільше ДТП з потерпілими зафіксовано:

Дніпропетровська область – 1 775

Львівська область – 1 697

Київська область – 1 631

Одеська область – 1 300

Харківська область – 1 160

Зазначається, що у переважній більшості випадків - 38,5% - ДТП стаються через перевищення швидкості. Друга за поширеністю причина аварій - це порушення правил маневрування (22,5%).

ДТП на Одещині: 

3 грудня, близько першої години ночі на трасі Одеса - Рені, сталася смертельна ДТП. Наразі відомо, що внаслідок аварії загинула одна людина. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

2 грудня близько 18-ї години в селищі Хлібодарському сталася смертельна ДТП. Водій вантажного автомобіля "DAF" з напівпричепом наїхав на пішохода, коли він перетинав проїзну частину дороги у невстановленому місці. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

1 грудня поліцейські направили до суду справу щодо 30-річного жителя Березівки, винуватця дорожньо-транспортної пригоди, що призвела до серйозних травм літньої жінки. Інцидент трапився у листопаді минулого року, коли водій автомобіля "Volkswagen" не дотримався правил безпеки на пішохідному переході. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися