В Одесі освітяни зібрали понад мільйона гривень під час акції “Тепла хвиля”

Збирали смаколики, листи, малюнки для поранених військових

До кожного свята освітяни Одещини проводять акцію “Тепла хвиля”. Цього року день Збройних сил України співпав із Днем Святого Миколая, тому діти та вчителі збирали смаколики для військових. Водночас, освітяни також збирали гроші на “Човни для ЗСУ”. Сьогодні  директор департаменту освіти та науки Олена Буйневич повідомила, що збір закрито, адже одесити зібрали понад одного мільйона гривень. 

“Дорогі колеги, дякую за організацію. Дорогі господині, матусі, дякую за смаколики і вкладену душу! Дорогі діти, дякую, що так несамовито старалися зробити ярмарки яскравими, торгувались, співали, писали листи і робили малюнки”, - написала Буйневич. 

Олена Буйневич також привітала усіх зі Святом та побажала, щоб усі мрії малечі здійснилися. 

“Тож нехай Святий Миколай дарує нам здоровʼя і любов, укріпить хлопців наших у праведній справі захисту України, нехай Віра і Надія не залишають нас, нехай найзаповітніша мрія здійсниться”, - йдется в її повідомленні. 

Нагадаємо, що в Одесі відкрили резиденція Святого Миколая. В Одеській міській рад зазначили, що резиденція буде у Палаці дитячої творчості “Біла акація”. Протягом всього грудня діти зможуть залишити свій лист із побажаннями.   Святкові заходи з нагоди Дня Святого Миколая пройдуть у кожному районі міста. Низка заходів пройде також у міських мистецьких закладах, бібліотеках і зоопарку. Час та місце будуть анонсовані напередодні. 

Раніше “Коментарі” писали, що змайструвати разом прикраси для ялинки, вирізати сніжинки, розмалювати віконце, написати листа Дідові Морозу - це під силу кожному. Але вже точно дитина повірить у чудеса і добро, якщо батьки подарують яскраві враження від святкових вистав і шоу. “Коментарі” зібрали для вас ТОП-5 місць, де можна незабутньо провести час із дітьми. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися