В Одесі в ЖК “Ізумруд” нарешті проведуть опалення: деталі

Забезпечать теплом понад 2 тисячі людей

Сьогодні, 7 грудня,  під час позачергової сесії депутати міськради прийняли рішення “Про заходи з відновлення функціонування обʼъєктів, які забезпечують життєдіяльність мешканців багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Академіка Сахарова, 36”, що дозволить забезпечити опаленням понад 2 тисячі одеситів цього комплексу в Пересипському районі. 

Тепер функції з обслуговування котельні перейдуть до КП “Теплопостачання міста Одеси”, про що було видано спільний наказ військового командування та військової адміністрації.

“Символічно, що ми приймаємо це рішення в день місцевого самоврядування. Тим самим - демонструємо для чого нас обирали люди: всі разом - військове командування, військова адміністрація, міська влада, вирішуємо питання, яке турбує наше місто”, - наголосив Геннадій Труханов.

Раніше “Коментарі” писали, що у ніч з 26 на 27 листопада штормовий вітер став причиною пошкодження частини трубопроводу на котельні "Північна-2" у Пересипському районі Одеси. Вже наступного дня, після ситуації, котельня була запущена в тестовому режимі. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Нагадаємо, що з 13 листопада в Одесі розпочався опалювальний сезон. У першу чергу до централізованого опалення будуть підключені об’єкти соціальної інфраструктури (лікарні, школи, садочки та ін.), згодом - житловий фонд. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 

“Коментарі” писали, що на Одещині до роботи в осінньо-зимовий період підготовлено 1315 котелень, 1908 км теплових мереж, 248 об’єктів водопостачання, 8867 багатоквартирних житлових будинків, 489 дитячих садочків, 623 учбових закладів, 399 закладів охорони здоров’я. Заготовлено майже 50 тисяч тонн посипкового матеріалу, 321 одиниця спеціалізованої техніки готова до роботи.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися