В Одеській області погіршується погода: водіїв закликають бути обачними

Наразі проїзд на дорогах забезпечений

На півдні Одещини знову сніжить. Відомо, що температура повітря коливається від -3°С до +2°С та йде мокрий сніг. Покриття доріг мокре, але проїзд забезпечено. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області

Підрядні організації виконують снігоочисні роботи та переважно обробляють автомобільні дороги протиожеледними матеріалами для забезпечення проїзду.

Такі погодні умови зберігатимуться впродовж всього дня та вночі. Цілодобовий аналітично-моніторинговий центр Служби відновлення в Одеській області, завдяки відеокамерам та метеостанціям постійно стежить за поточною ситуацією на дорогах.

Щодо стану проїзду автомобільними дорогами загального користування державного значення можна звертатися на цілодобову гарячу лінію:

+38 067 400 60 80

Раніше “Коментарі” писали, що під час нещодавньої негоди на Одеському кордоні дев’ять автобусів, у яких перебували 187 пасажирів, опинилися в складний ситуації. Ізмаїльські поліцейські, разом із ДСНС, оперативно втрутилися та забезпечили громадян теплом, їжею та медичною допомогою. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Нагадаємо, в Одесі за участі Президента країни відбулась нарада щодо ліквідації наслідків негоди. Антициклон охопив Одеську, Миколаївську, Кіровоградську, Київську, Полтавську і Черкаську області. Зеленський доручив прискорити роботи з відновлення електропостачання.

Зазначимо, у ніч з 26 на 27 листопада штормовий вітер став причиною пошкодження частини трубопроводу на котельні "Північна-2" у Пересипському районі Одеси. Вже наступного дня, після ситуації, котельня була запущена в тестовому режимі. Котельня в Пересипському районі обслуговує 246 багатоквартирних будинків, 120 тисяч населення, 25 освітніх закладів та медустанов.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися