На Одещині збили два ударних дрони під час нічної атаки: подробиці

Інформації про постраждалих не надходило

Під час нічної дронової атаки ворог спрямував ударні безпілотні літальні апарати типу "Shahed-131/136" по південних регіонах з Кримського півострову. Уламки збитих дронів призвели до пожеж, зазначили в Силах оборони

Загалом військовим вдалося збити всі 18 дронів-камікадзе: 2 на Одещині, 3 на Херсонщині, 13 на Миколаївщині.

“Уламками збитих дронів пошкоджено складські приміщення агропідприємств та сільськогосподарська техніка в Куцурубській і Снігурівській громадах,  приватні будинки - в Очаківській громаді. Пожежі оперативно приборкали вогнеборці. Інформації про постраждалих не надходило”, - йдеться в повідомленні відомства. 

Обстріли Одеського регіону

В ніч на 6 грудня окупанти атакували південь країни ударними дронами. Загалом українські ППО успішно знищили 19 ударних безпілотників "Shahed-136/131" над Одеською, Миколаївською та херсонською областями. Про це повідомляє Повітряне командування "Південь”.

30 листопада вночі ворог атакував Україну ударними дронами. Внаслідок обстрілу в Одеській області є пошкодження будівлі. Про це повідомляють Сили оборони півдня України.  Безпілотні літальні апарати (БпЛА) типу "Shahed-131/136" активно атакували південні регіони, виконуючи удари як з акваторії Чорного моря. Крім того, вони слідували складними траєкторіями.

“Коментарі” писали, що 22 листопада ввечері окупанти атакували України ударними дронами та крилатою ракетою. Частину БпЛА збили над Одеською областю. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися