В Одесі кадрові зміни: звільнився один із директорів департаментів міської ради

"Працювати далі немає бажання": директор департаменту анонсував своє звільнення

Вчора директор департаменту транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Одеської міськради Артем Сидоренко повідомив, що йде з посади. Про це чиновник написав на своїй особистій сторінці в Фейсбук. 

“Ситуація склалася таким чином, що працювати надалі на посаді немає жодного бажання”, - зазначив Сидоренко.

Крім того, чиновник також наголосив, що протягом трьох років йому вдалось реалізувати низку корисних змін у сфері організації дорожнього руху. 

“Особисто перед вами, мені не соромно, оскільки за ці 3 роки, що я перебував в системі органів місцевого самоврядування, мені вдалося реалізувати низку корисних змін у сфері організації дорожнього руху та місцевому паркувальному просторі. Дякую усім, з ким працював, як у Департаменті, так і поза ним, окремим представникам депутатського корпусу”, - сказав чиновник.

Раніше “Коментарі” писали, що під час позачергової сесії Одеської міської ради депутати обрали нового віцемера. Ним стане Олександр Філатов. Зазначимо, що нещодавно його біло призначено на пост заступника міського голови. Раніше Олександр Філатов перебував одночасно на посаді заступника міського голови та директора департаменту земельних ресурсів. 

Нагадаємо, що наприкінці жовтня стало відомо, що в Департаменті аграрної політики, продовольства та земельних відносин кадрові зміни. Так, з посади пішла директор департаменту Алла Стоянова. Про це повідомили в пресслужбі відомства. 

Коментарі” також писали, що призначили нового голову Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Як повідомили у відомстві, розпорядженням голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера генеральним директором КНП “Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” призначено Світлану Ізосімову.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися