Тенісистка з Одеси Даяна Ястремська не пройшла до фіналу турніру WTA у Франції

Ястремська в трьох сетах програла путівку до фіналу на турнірі в Анже

Тенісистка з Одеси Даяна Ястремська не змогла вийти у фінал турніру WTA 125 в Анже (Франція). У півфіналі українка в трьох сетах поступилася Кларі Бюрель із Франції, з якою раніше ще не грала.

Загалом матч тривав 2 години та 33 хвилини. Ястремська зробила 1 подачу навиліт, зробила 5 подвійних помилок і використала 3/10 брейкпойнтів.

У першому запеклому сеті, який тривав понад годину, Даяна виграла перемогу в тай-брейку 7:6 (7:3). У наступній партії українка віддала французькій тенісистці дві подачі і поступилася з рахунком 3:6. У вирішальному відрізку протистояння Бюрель дотиснула Ястремську (6:2) і взяла гору в матчі.

У фіналі турніру француженка зустрінеться зі своєю землячкою Хлоє Паке, яка впевнено обіграла представницю Іспанії Крістіну Буксу за підсумками двох сетів.

Зазначимо, що Ястремська зараз посідає 106-те місце в рейтингу WTA, її суперниця розташувалася набагато вище — на 60-й позиції. 

Нагадаємо, що Даяна Ястремська, спортсменка з Одеси, сьогодні стартувала на першому колі турніру WTA 250 у Гонконзі, втім виступ тенісистки не можна назвати вдалим. У першому матчі Даяна зустрілася із "нейтральної" Міррою Андрєєвої, родом із Росії. У двох сетах Україна поступилася суперниці.

Нагадаємо також, що перша ракетка України опинилася в когорті найсильніших за промовистим показником. Титулована спортсменка системно застосовувала подачі на виліт на "Великих шоломах" цьогоріч. 

Раніше “Коментарі” писали, що одеська тенісистка та перша ракетка України Еліна Світоліна отримала нагороду WTA Awards. Жіноча тенісна асоціація назвала 29-річну одеситку "Поверненням року". Зазначимо, що навесні минулого року спортсменка взяла невелику паузу в кар'єрі через вагітність. Але вже у квітні 2023 року одеситка знову повернулася на корт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися