В Одесі презентовано проєкт "Одеса. U-Next"

Концерт став своєрідним підбиттям підсумків року у сфері молодіжної культури

Напередодні різдвяних свят у міжнародному культурному центрі “UNION” відбулася презентація нового культурного проєкту “Одеса. U-Next”. Концерт об’єднав виступи вихованців різних міських мистецьких шкіл та будинків творчості. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

“Одеса багата на таланти - це факт. Попри війну, ми вважаємо, що культуру треба розвивати і підтримувати, особливо коли це стосується наших дітей, нашого майбутнього. Я вдячний творчій молоді та вчителям за те, що ви підтримуєте статус Культурної столиці Одеси”,  - звернувся до учасників проєкту мер Одеси Геннадій Труханов.


Концерт став своєрідним підбиттям підсумків року у сфері молодіжної культури.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі традиційно стартувала акція "Збери добрий подарунок" у рамках проєкту "Резиденція добра". Про це повідомили в Одеській міській раді. Завдяки акції щорічно діти-сироти, із багатодітних та малозабезпечених сімей, діти з інвалідністю та діти загиблих захисників, інші вразливі категорії громадян отримують подарунки напередодні Нового року та Різдва Христового.

Нагадаємо, що 6 грудня в Одесі відкрилася резиденція Святого Миколая. В Палаці дитячої та юнацької творчості “Біла акація” пройшов святковий захід для дітей загиблих Героїв - захисників і захисниць України “На гостини до Миколая”. Про це повідомили в Одеській міській раді. Усі діти могли написати листа Святому Миколаю на паперових літачках і відправити мрії у політ. Крім того, кожна дитина отримала солодкий подарунок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися