В Одесі судитимуть підозрюваних у замаху на вбивство кандидата в депутати

На справедливий вирок суду очікують двоє підозрюваних

Розслідування замаху на вбивство одного із кандидатів у депутати від політичної партії "Батьківщина", який відбувся в Одеській області у жовтні 2020 року, нарешті закінчено. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на пресслужбу Одеської обласної прокуратури, обвинувальний акт щодо двох жителів регіону був спрямований на розгляд суду.

Під час слідства правоохоронці дізналися, що виконавці замаху в ніч із 20 на 21 жовтня встановили саморобний вибуховий пристрій неподалік села Курган на автодорозі "Одеса-Кучургани".

Зазначимо, що пристрій було додатково оснащено дистанційним детонатором. Також неподалік злочинці розмістили відеокамери, щоб фіксувати рух транспорту, і монітор для спостережень. Разом із ними також був імпровізований пункт управління.

Кандидата в депутати Одеської обласної ради підстерігали для скоєння вбивства, проте волею випадку задумане пішло не за планом. Вибух дійсно відбувся, від чого постраждало авто BMW Х-5, а одна людина отримала каліцтва.

Покушение на убийство депутата Одесса фото

Втім, постраждалим виявився не сам політичний кандидат, а його водій і, за сумісництвом, очільник охоронного агентства. В результаті він отримав осколкове поранення в голову, після чого медичну допомогу йому надавали в одній з місцевих приватних клінік.

Підозрюваним було вручено підозра, вони знаходяться за гратами. За скоєне їм може загрожувати до 15 років позбавлення волі або й навіть вища міра покарання — довічне покарання.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що в Одесі зуміли затримати 32-річного місцевого жителя, який займався розбещенням малолітніх. Це стало можливо завдяки розголосу про його загравання до шестирічної дівчинки. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали, що в Маяках Одеського району було скоєно зухвалий розбійний напад на одне з приватних домоволодінь.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися