На трасі Одеса-Рені ускладнено рух транспорту: де треба об'їхати

Поліцейські закликають водіїв врахувати дану інформацію та бути уважними на дорозі

В Головному управлінні національної поліції в Одеській області попереджають водіїв про ускладнений рух транспорту на трасі Одеса – Рені. Причина — ДТП, що сталося  між Саратою та Миколаївкою-Новоросійською. Про це повідомили на сайті відомства. 

За попередньою інформацією правоохоронців, водій вантажівки, рухаючись у бік Ізмаїла, допустив зіткнення із двома вантажівками, що рухались попереду. Керманич отримав травми. Медики госпіталізували потерпілого до міської лікарні. Інші двоє водіїв не постраждали.

“Зараз на місці автопригоди працюють співробітники територіального відділення поліції. Правоохоронці регулюють рух транспорту однією полосою, він частково ускладнений на даній ділянці дороги, та встановлюють всі обставини події. Просимо водіїв врахувати дану інформацію та бути уважними на дорозі”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Аварії на Одещині

“Коментарі” писали, що поліція здійснює розслідування щодо двох смертельних дорожньо-транспортних пригод, які сталися 19 грудня в Білгород-Дністровському та Ізмаїльському районах Одеської області на трасі Одеса – Рені. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Крім того, одеські поліцейські встановлюють обставини ДТП за участю шістьох транспортних засобів. Аварія сталася сьогодні близько сьомої години ранку на перехресті вулиць Академіка Воробйова та Одеської. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині сталася ДТП, внаслідок якої загинув пішохід. Аварія сталася 9 грудня близько 19-ї години у селі Кароліно-Бугаз. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. Поліцейські з’ясували, що водій автомобіля “Chevrolet” наїхав на пішохода, коли він перебігав дорогу у недозволеному для цього місці, неподалік від пішохідного переходу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися