В Одесі водійка зіткнулася з трамваєм та запропонувала хабара поліцейським

Жінка відмовилася від проходження освідування

Нетвереза водійка в Одесі зіткнулася з трамваєм та запропонувала хабаря поліції. Інспектори патрульної поліції затримали одеситку. Про це повідомили в пресслужбі відомства.  Учора ввечері, на вулиці Прохоровській, водійка авто Volkswagen здійснила зіткнення з трамваєм. На місці події виявилось, що жінка у стані алкогольного сп'яніння. Вона відмовилася від проходження освідування та просила патрульних "вирішити ситуацію між собою" за сто доларів. Навіть кілька попереджень від поліцейських не зупинили її, тож інспектори викликали слідчих, аби ті задокументували порушення.

ДТП на Одещині: 

Раніше “Коментарі” писали, що поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП у Приморському районі Одеси. В результаті аварії одна людина загинула, ще одна – госпіталізована з тяжкими травмами. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Нагадаємо, що в селі Коси Подільського району сталася жахлива аварія. Водій автомобіля "ВАЗ", бувши у стані алкогольного сп'яніння, скоїв наїзд на двох жінок, які йшли по краю дороги. Від отриманих травм обидві жінки померли на місці. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

На Одещині сталася ДТП з потерпілими. Аварія трапилася в жовтні у селі Світлодолинське Саратської ОТГ. Потерпілі зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що поліцейські встановлюють обставини ДТП у Подільському районі. Чоловік п’яним сів за кермо автомобіля і на смерть збив двох жінок. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися