Бремен надав чергову партію допомоги Одещині: що передали

Одещина отримала високоякісну гуму для карет екстреної допомоги

Заступник голови Одеської ОДА Олександр Харлов передав Одеському обласному центру екстреної медичної допомоги черговий пакет допомоги від німецьких партнерів. Про це повідомили в Одеській ОВА. 

Співпраця між Одеською областю та Вільним ганзейнським містом Бремен продовжує дарувати підтримку та турботу одеситам. Цього разу Одещина отримала допомогу в рамках проєкту “Доукомплектація транспорту системи екстреної медичної допомоги в Одеській області”.

Одещина отримала 196 одиниць високоякісної гуми для наших 49 карет екстреної допомоги. 

“Це не просто числа, це засіб підтримки життя та здоров'я наших співгромадян. Така допомога німецьких партнерів робить нашу систему екстреної медичної допомоги більш готовою та ефективною. Кожна одиниця гуми – це крок до швидкого та безпечного надання медичної допомоги тим, хто її найбільше потребує. Щиро вдячні Вільному ганзейському місту Бремен за невтомну підтримку жителів Одеської області”, - йдеться в повідомленні. 

“Коментарі” писали, що посольство Швейцарії в Україні надало сім нових автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки невідкладних медичних втручань. Цей дарунок включає дві автівки "Тойота" та п'ять автівок марки "Mercedes-Benz 519", які обладнані необхідним медичним обладнанням. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Недавно в Одеській області з'явилися два передові снігоболотоходи "БОГУН". Ці надійні машини, передані Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) від колег з Миколаївської та Херсонської областей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися