В Одеській ОВА розповіли про стан постраждалих внаслідок нічної атаки

Нові подробиці про стан постраждали внаслідок атаки Одещини

Очільник Одеської ОВА розповів більш детально про стан постраждалих внаслідок нічного обстрілу Одещини. За інформацією Олега Кіпера, загалом в передмісті Одеси постраждало чотири людини, серед яких 17-річний підліток. 

Одна людина загинула на місці. Ще один чоловік, доставлений у важкому стані до лікарні, помер. Підліток залишається в лікарні, жінка і чоловік лікуються амбулаторно. 6-річна дитина, про яку повідомлялося раніше, постраждала внаслідок побутової пожежі, не пов'язаної з дроновою атакою.

“Щирі співчуття рідним та близьким загиблим”, - написав Олег Кіпер

Нагадаємо, що в ніч на 27 грудня ворог здійснив атаку на південні території, використовуючи ударні безпілотні літальні апарати "Shahed-131/136". Було дві хвилі обстрілу розведені на 15-хвилинні інтервали, загалом повітряний бій тривав 7 годин. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 

Крім того, “Коментарі” писали, що внаслідок нічної атаки по Одеській області уламок збитого ворожого дрона впав на дачні будинки в передмісті Одеси. на місці події виникла пожежа. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Зазначимо, що в ніч на 25 грудня російські окупанти атакували Одеським регіон ракетами та безпілотниками. Із районів Чауда, Балаклава випустили 31 ударний БпЛА типу “Shahed” та дві авіаційні ракети. це повідомили у Силах оборони півдня Спершу окупанти випустили ракети Х-59 в напрямку Кропивницького і Х-31П — в напрямку Чорноморська на Одещині. Підрозділи протиповітряної оборони знищили обидві ракети.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/3638


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися