Нова машина швидкої допомоги з медичним обладнанням: допомога Одещині від партнерів

Фінська благодійна організація допомагає Одещині

Одеса продовжує отримувати Різдвяні та Новорічні подарунки. Фінська благодійна організація Kalyna - Finland Ukraina Ostrobotniia Kalyna rf та Спілка жінок України передали для міської клінічної лікарні №10 машину швидкої допомоги з медичним обладнанням. 

“Дякуємо за посилення спроможності медзакладів Одеси та нові професійні можливості”, - йдеться в повідомленні.

Допомога Одещині 

Раніше “Коментарі” писали, що заступник голови Одеської ОДА Олександр Харлов передав Одеському обласному центру екстреної медичної допомоги черговий пакет допомоги від німецьких партнерів. Про це повідомили в Одеській ОВА.  Співпраця між Одеською областю та Вільним ганзейнським містом Бремен продовжує дарувати підтримку та турботу одеситам. Цього разу Одещина отримала допомогу в рамках проєкту “Доукомплектація транспорту системи екстреної медичної допомоги в Одеській області”.

“Коментарі” писали, що посольство Швейцарії в Україні надало сім нових автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки невідкладних медичних втручань. Цей дарунок включає дві автівки "Тойота" та п'ять автівок марки "Mercedes-Benz 519", які обладнані необхідним медичним обладнанням. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Недавно в Одеській області з'явилися два передові снігоболотоходи "БОГУН". Ці надійні машини, передані Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) від колег з Миколаївської та Херсонської областей.

Нагадаємо, одеський гарнізон отримав значне поповнення своєї технічної бази завдяки благодійному фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Загалом рятувальники отримали вісім новеньких автомобілів.

Читайте також