В Одесі затримали агресивного п'яницю: погрожував людям та бив автівки

Правопорушника затримали інспектори патрульної поліції

Одеські патрульні затримали порушника, який лаявся, погрожував та пошкодив автівки. Так, вчора ввечері на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про агресивного чоловіка на вулиці Академіка Глушко.

Прибувши на місце події інспектори поліції з’ясували, що чоловік з явними ознаками сп’яніння чіплявся та погрожував містянам, бив ногами припарковані автомобілі й намагався розбити скло у МАФі.

На вимогу інспекторів припинити правопорушення  чоловік не реагував та продовжував поводити себе агресивно. Патрульні затримали його.

“Оскільки в діях громадянина вбачались ознаки кримінального порушення за ст. 298 (Хуліганство) ККУ, його доставили до відділку поліції де з ним працюють слідчі”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Робота патрульної поліції

В Одесі вчора до поліції звернулась жінка та повідомила про грабіж на вулиці Богдана Хмельницького. Заявниця розповіла, що до неї підійшов чоловік, побив її та забрав велосВ Одесі затримали чоловіка, який погрожував перехожим та пошкодив автівкиипед. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області 

Зазначимо, що в Одесі патрульні приїхали на виклик про домашнє насильство і виявили ймовірно холодну зброю. На гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство. Жінка поскаржилась на свого чоловіка, який в ході сварки наніс їй тілесні ушкодження. 

Інспектори патрульної поліції затримали водійку авто Honda, яка здійснила наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці. Після чого правопорушниця зникла з місця ДТП. Інцидент стався вчора ввечері, поблизу парку Космонавтів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися